Seleccionar pàgina

Amanida d'Endívies, Crostons, Cansalada amb Cruixent de Baldanes i Núvol de Formatge

Amanida d’Endívies, Crostons, Cansalada amb Cruixent de Baldanes i Núvol de Formatge

 

Recepta fàcil de fer, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients (2 persones) per la recepta de Amanida d’Endívies, Crostons, Cansalada amb Cruixent de Baldanes i Núvol de Formatge:

 

4 Baldanes
1 Endívia
1 Llesca de pa de motlle
3 Talls de cansalada
1 Falca de formatge de curat
Pols de tomàquet

 

Elaboraciò de la recepta de Amanida d’Endívies, Crostons, Cansalada amb Cruixent de Baldanes i Núvol de Formatge:

 

Tallar les Baldanes a rodanxes molt fines i posar sobre un paper de forn a la safata.

Coure al forn a 180ºC durant 8 minuts fins que quedi ben cruixent.

Tallar el pa a daus regulars i fregir-los en abundant oli d’oliva del terreno.

Escampar pols de tomàquet i reservar.

Tallar la cansalada a rectangles i daurar-la en una paella fins que perdi tot el greix.
Escórrer i reservar.

Tallar una falca de formatge curat i ratllar amb un microplane en encenalls molt fins.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!