Seleccionar pàgina

Arbre de Patata farcit de Baldanes

Arbre de patata farcit de Baldana i amanida cruixent de iogurt

 

Aquesta és una recepta espectacular i deliciosa per sorprendre els teus convidats. Atreveix-te, no és molt complicada!

Ingredients, per al tronc de patata

 

1 Patata cuita.
Oli d’oliva del terreno.
1 Ou.
Sal i pebre.
1 Baldana d’arròs

 

Elaboraciò:

 

Posem la patata en un bol i la aixafem amb una forquilla fins a obtenir una pasta. Afegim oli d’oliva, sal i l’ou. Amb la barreja obtinguda i amb l’ajuda de paper film posem una base de la barreja de patata i enmig la Baldana esmicolada, li donem forma de cilindre i premsem. Deixem refredar durant dues hores en cambra frigorífica. Traiem del paper film i vam marcar en una paella ben calenta fins que es dauri la patata. Fiquem al forn a 160º durant 5 minuts.

 

Per a la compota de poma

 

2 Pomes
Sucre.
Vi blanc.

Elaboraciò:

 

Rostim les pomes amb el sucre i el vi blanc al forn a 160º durant 30 minuts. Passem per una batedora, després pel fi, deixem refredar i reservem.

 

Ingredients per l’amanida:

 

Pasta kataifi.
Brots tendres.
Oli.
Vinagre de Jerez.

 

Elaboraciò:

 

Fregim la pasta kataifi en abundant oli i reservem. Fiquem al seu interior els brots i amanim amb oli i vinagre.

 

Ingredients per a les esferes de iogurt:

 

3 Grm d’alginat.
50 Ml d’aigua.
25 Grm de iogurt natural.

 

Elaboraciò:

 

Fem un bany d’alginat amb aigua i envasem al buit perquè perdi tot l’aire. Submergim petites quantitats de iogurt formant petites esferes, aclarim en aigua neta i reservem.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!