Seleccionar pàgina

Arroç amb Baldanes, Calamars i Rosinyols

Arròç Rafalet amb Calamar de l’Ametlla, Baldanes, i Rossinyols.

 

Ingredients per a dos comensals:

 

1 Cullerada de postre de pasta de pebrot o nyora.
12 Cananes de L,Ametlla.
100 Grams de baldanes
2 Rodanxes de baldana.
1-2 Grapats de rossinyols.
1/2 Litre d’aigua mineral.
160 Grs d’arròs Rafalet
1/2 Ceba tendra.
Vi blanc del terreno.
Salsa de soja.
Oli.
Sal.

 

Preparació:

 

Saltegem els bolets uns minuts i els reservem.
Fregim dues rodanxes de baldana amb oli ben calent volta i volta, han de quedar cruixents i reservem.
Per al brou de soja, posem a bullir aigua mineral amb salsa de soja i la reservem a foc baix.
Tallem la ceba tendra molt petita i la sofregim, afegim a els calamars (nets és clar)
el vi, sal, i afegim una mica d’aigua i deixem cuinar uns 10 minuts, fins que absorbeixi tota l’aigua.
Afegim l’arròs i li donem unes voltes fins que aquest transparent, afegim la pasta de pebrot choricero i barregem, afegim el brou i deixem que l’arròs es faci en 10 minuts.
Passat aquest temps afegim lasbaldanes a trossos, i ho deixem coure 5 minuts més, afegim aigua i sal si cal.
Afegim els rossinyols (reservem unes quantes per decorar) i barregem tot.
emplatat:
Posem l’arròs al plat, vam decorar amb un calamar per sobre que es vegi, una rodanxa de botifarra, uns tentacles i rossinyols per sobre.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!