Seleccionar pàgina

Baldanes albardades amb papada ibèrica

Baldanes albardades amb papada ibèrica

 

Una combinació de Delícies de Baldanes, papada ibèrica i enciam aparent i saborosa.
Avui, he menjat amb una gran amiga i durant el menjar cada un hem comentat les nostres inquietuds, tant professionals com personals. De tot el que hem xerrat em quedo amb que tant ella com jo estimem les mateixes coses: la nostra professió, els nostres hobbys, esports, la nostra gent i orígens … Després d’explicar-me com la seva família des del segle passat ja preparava les Baldanes amb la mateixa recepta , no puc per menys que emocionar-me de veure que encara queda gent que li apassiona el seu ofici i lluny de estancar-se, em comentava que en l’actualitat la recepta és la mateixa però els mitjans són els més actualitzats del mercat. Senyors aquesta és la línia de l’èxit!

 

Ingredients.

 

4 Baldanes
4 talls fins de papada de porc ibèric.
4 fulles d’enciam.
Oli.
Pebre vermell

 

Elaboració.

 

Comencem albardando les Baldanes després de desposseir-les de la pell, per a això la cobrim amb la rodanxa de papada i les fregim
Després de daurar es posen en paper assecant. Per finalitzar. aromatitzem amb una mica de pebre vermell.
Amb l’enciam neta i seca es fregeix en oli ben calent, s’escorre i acomodem damunt de les Baldanes.

Recordeu que els receptes els podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust.

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!