Seleccionar pàgina

Baldanes amb Melmelada de Violetes

Baldanes amb Melmelada de Violetes

 

Ingredients

 

½ kg de Baldanes
200 Grm Pebrots del piquillo
1 Rajolí de vinagre de Mòdena
Oli d’oliva
100 g de kikos fumat
Melmelada de violetes

 

Elaboraciò:

 

En una paella amb oli marquem els pebrots del piquillo i deixem que es deshidratin una mica.
Després els tirem el vinagre de Mòdena.
D’altra banda, tallem les baldanes a daus de 3 cm i li traiem la pell (si ens agrada, la podem deixar).
Passem els tacs per farina i fregim en una paella amb abundant oli fins que quedi ben cruixent. Reservem.
Mentrestant, triturem els kikos amb un morter.
Servim cada tros de baldana amb un pebrot. Ruixem amb la melmelada de violetes i empolvorem amb els kikos.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!