Seleccionar pàgina

Baldanes farcides de pebrots del piquillo i cullera de pa

Baldanes farcides de pebrots del piquillo i cullera de pa

 

A l’hora de mirar com podria maridar les Baldanes, vaig veure que els talls d’aquestes tenen forma de sushi japonès, de manera que vaig decidir treure part del contingut de la botifarra i omplir-de pebrots vermells rostits; tot i que la veritat en un moment em van sortir altres maneres més de omplir-lo, o de maridar-, ho deixaré per a properes receptes.

 

Ingredients:

 

6 Baldanes d’arroç
250 grams de pebrots del piquillo en tires.
Oli per fregir del terreno.
Pa fregit.

 

Elaboració.

 

Comencem saltejant els pebrots ja tallats a tires.
Un cop saltejats els pebrots tallem les Baldanes en rodanxes d’un gruix de 3 centímetres això, a continuació amb un descoratjador de fruita a realitzar una incisió longitudinal a la rodanxa de les Baldanes, quedant un buit on allotgem els pebrots. Una vegada que tenim fet l’anterior procedim a fregir les Baldanes i les col·loquem sobre de pa fregit. És important no treure la pell ja que se us podria desmuntar la llesca; podeu deixar-les posades i que les tregui el comensal.
A la fotografia veureu una torrada de pa fregit que li he donat forma de cullera per a això fregir el pa i a l’hora de treure-deixar que es refredi en una tassa de cafe mitjana, queda amb la forma que veieu a la fotografia.

 

Temps de preparació: 30 minuts.
Temps de cocció: 5 minuts.
Comensals: 4.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!