Seleccionar pàgina

Baldanes Formatge i Mermelada de Fruits Vermells

Baldanes Formatge i Mermelada de Fruits Vermells

 

Ingredients:

 

Pa de motlle
Baldanes
Formatge de Cabra
Ceba freigida
Mermelada de fruits vermells

Preparaciò:

 

Li traiem la pell a les Baldanes i la tallem a rodanxes.
Tallem el pa de motlle en cercles una mica més gran que les baldanes amb un tallador de galetes.
Els posem a sobre d’un paper de forn a la safata, li posem rodanxes de baldanes sobre i una rodanxa de formatge de cabra.

Els posem al forn pre-escalfat 10 minuts a 180º.
Els traiem li posem una culleradeta de melmelada de fruits vermells sobre del formatge i els empolvorem amb ceba fregida cruixent (la venen a Mercadona).

Llestos per menjar.

Jo vaig ficar tota les baldanes alhora, és a dir els montaditos en un costat de la safata i les rodanxes de baldana de les culleretes a l’altre, es van fer alhora.
Com veieu són molt fàcils de fer i ràpides.

 

I per avui això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!