Seleccionar pàgina

Baldanes i Endívies a la planxa amb aire de Carbassa

Baldanes i Endívies a la planxa amb aire de Carbassa

 

Recepta de Baldanes i endívies a la planxa amb aire de carabassa. Plat a base de Baldanes d’arròs fregida amb endívies també fregides a la planxa i amb una escuma o “aire” de carabassa.
 

Ingredients de la recepta de Baldanes i endívies a la planxa amb aire de carbassa (2 Persones):

 

4 Baldanes d’arròs
4 Endívies
400 Grms. de Carbassa neta
2 Pebrot vermells
Vinagre de sidra
Oli d’oliva del terreno
Sal
Cristalls de sal
Un polsim de canyella en pols
Pebre vermell dolç
Unes fulles de cerfull

 

Elaboraciò de la recepta de Baldanes i endívies a la planxa amb aire de carbassa:

 

Neteja els pebrots, col·loca’ls en una font apta per al forn, untats amb oli d’oliva del terreno, sálalos i ásalos a 200 º C. durant 30-35 minuts. Deixa que es temperin, retírales la tija, les llavors i pela’ls. Prepara una vinagreta amb oli d’oliva del terreno, sal i vinagre i aderézalos.

Treu el suc de la carabassa passant-la per la liquadora. Emulsiona amb la batedora fins aconseguir una escuma de carabassa. D’altra banda, barreja un rajolí d’oli d’oliva del terreno amb i un polsim de canyella i pebre vermell.

Retira les fulles externes, la tija i la part superior de les endívies i reserva els cilindres obtinguts. Salteja amb una mica d’oli d’oliva del terreno els cilindres d’endívies. Fregeix en una altra paella les rodanxes de Baldanes amb unes gotes d’oli d’oliva del terreno i assaona amb sal.

Serveix les la Baldanes i les endívies. Rega aquestes últimes amb l’oli d’oliva del terreno de canyella i pebre vermell. Acompanya amb els pebrots i l’aire (escuma) de carabassa. Empolvora uns cristalls de sal i afegeix unes fulles de cerfull.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!