Seleccionar pàgina

Blinis amb Remenat de Baldanes d’arròs i Carabiners

Blinis amb Remenat de Baldanes d’arròs i Carabiners

 

Ingredients:

 

1 Baldana d’arròs
2 Ous
6 Carabiners
Pinyons
Sal
Cibulet
Oli d’oliva, del terreno

 

Ingrediants per als blinis:

 

15 Grm de llevat
150 Ml de llet
150 Ml de cervesa
1 Ou
150 Grm farina integral
100 Grm farina
Una mica de sal
Mantega

 

Elaboraciò:

 

Coure els carrabiners en aigua i sal i deixar refredar en un bol amb gel. Peleu exceptuant la cua i reservar. Fer amb oli i cibulet un oli de cibulet i reservar.

 

Elaboraciò del Revuelto:

 

Posar una paella al foc, daurar els pinyons i afegir part de la baldana picada sense budell, els carrabiners picats i els ous. Remenar i conservar calent.

 

Elaboraciò del Blinis:

 

Temperar la llet i dissoldre-hi el llevat. Afegir les farines. Afegir la cervesa i el rovell d’ou i remenar bé fins que la barreja estigui suau. Deixar reposar durant una hora. Batre la clara a punt de neu i incorporar a la barreja suaument amb moviments envoltants.
Escalfar una paella antiadherent untada amb mantega i abocar-hi una gruixuda capa de la mescla. Deixar fer fins que agafi color daurat per ambdós costats. Tenir cura del punt del foc perquè quedin ben fetes per dins sense que es cremin per fora.

 

Muntatge del Plat:

 

Posar el blini al centre del plat. Posar sobre una mica del regirat. Posar també una branqueta de cebollí. Decorar el plat.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!