Seleccionar pàgina

Blinis de truita de patates amb Broquetes de Baldanes i pebrots rostits

Blinis de truita de patates amb Broquetes de Baldanes i pebrots rostits

 

Ingredients per als blinis de patata:

 

Patates
3 Ous.
½ Ceba.

 

Ingredients addicionals:

 

2 Baldanes D’Arroç
2 Pebrots vermells rostits.
Brou de rostir els pebrots.

 

Elaboració.

 

Elaborar una truita de patates de manera tradicional fregint la ceba amb la patata en oli d’oliva i tirar els ous ben batuts. No deixar-quallar i triturar amb una batedora. El resultat posar-ho en una mànega pastissera i fer sobre una altra paella la massa en racions petites i quallar per tots dos costats i reservar.

Rostir els pebrots de manera tradicional, pelar-los i afegir el suc resultant de rostir-los. Triturar fins a obtenir una crema fina, posar a punt de sal i reservar.

Fregir les Baldanes D’Arroç en abundant oli fins que quedin daurades i reservar.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!