Seleccionar pàgina

Bomba de Baldanes amb Arzúa-Ulloa i nous

Bomba de Baldanes amb Arzúa-Ulloa

 

Comensals: 4

 

Una bomba de gust basant – Baldanes d’arròs, formatge Arzúa-Ulloa i nous

 

ingredients:

 

4 Baldanes
Formatge Arzúa-Ulloa
nous
pasta tall
mantega
Oli d’oliva verge extra del terreno
sal

 

Elaboració:

 

Escalfar oli en una paella i sofregir la carn de les Baldanes tres minuts més o menys. Retirar del foc, deixar refredar una mica i afegir el formatge.
Preescalfar el forn a 180º, tallar la pasta fil en tires de 10-15 cm quadrats i pintar cadascuna de les tires amb mantega fosa utilitzant un pinzell.
Posar en el centre de cada peça de pasta tall dues cullerades de la barreja i doblegar per les quatre cantonades fins a tancar.
Finalment, coure fins que quedin daurades en uns 10 o 15 minuts aproximadament i llistes per menjar.
Decoració: un llit d’enciams fresques. Les bombes, un cop farcides, es poden tancar enrollándolas amb una branqueta de cebollí.

 

Observacions:

 

Les Baldanes és convenient treure-les de la nevera mitja hora abans de cuinar-la perquè es temperi.
maridatge:
Un vi negre, fresc i jove és un gran acompanyament per a aquest aperitiu tan suggerent.

Recordeu que els receptes els podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust.

Això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!