Seleccionar pàgina

Boudin de Baldanes

Boudin de Baldanes

 

Ingredients per a 4 persones

 

4 Baldanes d’arroç
6 cebes escalunyes
100 g de pinyons
1 pot de puré de pomes o 2 pomes a rodanxes
1 bossa de puré liofilitzat o 1/2 k de patates cuites
1 cullerada sopera de canyella, sal, pebre
Julivert i mantega per a la tombée de pommes de terres (si tries coure patates)

Procediment:

 

Per descomptat es poden deixar les Baldanes senceres sense treure-li la pell, en aquest cas es courà al vapor oa la planxa a foc molt baix perquè no exploti, cal punxar-la amb una forquillao puntxar-li un escuradents
En la meva versió es retira la pell i s’esmicola, reservar
En una paella sofregirem l’escalunya tallada dobla.
Després incorporem els pinyons i, sense trigar, les Baldanes esmicolades
Sazonarem amb canyella, pebre i sal que sigui necessària. Reservar a la calor
Mentrestant podem elaborar el puré liofilitzat com indiqui el fabricant (jo només faig servir llet, sal i pebre i tambè afegeixo un tros de mantega)
Si optes per la tombée. Llavors cou les patates amb pell, aixafa-les amb una forquilla i afegeix julivert picat, mantega i assaona al teu gust.

Si utilitzes puré o compota de poma no cal escalfar-les
Si ho desitjes, et recomano que tallìs les pomes a rodanxes i les dores lleugerament a la paella amb mantega.

Recordeu que els receptes els podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!