Seleccionar pàgina

Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge

Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge

 

Recepta fàcil rapida i sencilla de Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients de la recepta de Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge:

 

1 Llesca de pa de motlle
2 Baldanes
Formatge crema tipus Philadelphia
Oli d’Oliva del terreny.
1 Ou
Farina

 

Elaboraciò de la recepta de Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge:.

 

Estirem el pa amb l’ajuda d’un corró fins a obtenir una placa molt fina,

Cobrim el pa amb una capa de Baldanes i posem a sobre una capa de formatge crema.

Enrotllem com un braç de gitano i tallem en racions.

Passem cada ració per farina, després per ou batut i fregim en abundant oli ben calent.

Escorrem en un paper absorbent i ho servim calent.

Les baldanes també poden ser de ceba, com sempre va al gust del consumidor.
 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!