Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge
Recepta fàcil rapida i sencilla de Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats.
Ingredients de la recepta de Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge:
1 Llesca de pa de motlle
2 Baldanes
Formatge crema tipus Philadelphia
Oli d’Oliva del terreny.
1 Ou
Farina
Elaboraciò de la recepta de Braç de Gitano farcit de Baldanes i Formatge:.
Estirem el pa amb l’ajuda d’un corró fins a obtenir una placa molt fina,
Cobrim el pa amb una capa de Baldanes i posem a sobre una capa de formatge crema.
Enrotllem com un braç de gitano i tallem en racions.
Passem cada ració per farina, després per ou batut i fregim en abundant oli ben calent.
Escorrem en un paper absorbent i ho servim calent.
Les baldanes també poden ser de ceba, com sempre va al gust del consumidor.
i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!