Seleccionar pàgina

Brocheta de Delícies de Baldanes amb poma en tempura sobre crema de formatge

Broqueta de Delícies de Baldanes amb poma en tempura sobre crema de formatge

 

 

Ingredients:

 

2 Baldanes d’arroç
2 Trossos quadrats de poma
Farina de tempura
Aigua molt freda

Ingredients per a la crema:

 

Crema de formatge
Concentrat d’alfàbrega

 

Elaboració.

 

Fer una tempura amb l’aigua freda i la farina de tempura.
En un Pintxo per broquetes punxar la poma i les baldanes d’arroç i arrebossar en la massa de tempura. Fregir en abundant oli i reservar

Barrejar la crema de formatge amb el concentrat d’alfàbrega i batre enèrgicament. Posar sobre un got de vidre i reservar.

Broqueta de Baldanes d’arroç amb poma a tempera, sobre crema de formatge

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!