Seleccionar pàgina

Calamars farcits de Baldanes

Calamars amb tinta farcits de Baldanes

 

ingredients

 

6 Calamars
4 Baldanes de ceba
75 Grm. de ceba
50 Grm. de pernil ibèric
2 Pebrots del piquillo
1 Gra d’all
25 Ml. de vinagre de Xerès
50 Ml. de vi blanc
Sal
Oli oliva verge del terreno
Tinta de calamar
Fumet de peix

 

Elaboració:

 

Netejar els calamars i separar les potes i la tinta.
Omplir els calamars amb les baldanes.
En una paella salteu els calamars amb l’all picat, les potetes i el pernil tallat a dauets, afegir el vi blanc i deixar reduir.
Finalment salteigeu els pebrots tallats a tires i incorporar el vinagre de Xerès.

 

Per a la tinta

 

Fondejar la ceba en oli d’oliva, afegir la tinta i una mica de fumet de peix.
Deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Triturar i colar.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!