Seleccionar pàgina

Carbassó farcit de Baldanes amb graten d'allioli de piquillos

Carbassó farcit de Baldanes amb graten d’allioli de piquillos

 

Recepta fàcil i sencilla per gaudir d’un bon carbassó farcit de Baldanes amb graten d’all i oli de piquillos

 

Ingredients (2 persones) de la recepta de Carbassó farcit de Baldanes amb graten d’allioli de piquillos:

 

1 carbassó
2 Baldanes d’arròs
All i oli de piquillos

 

Elaboraciò de la recepta de Carbassó farcit de Baldanes amb graten d’allioli de piquillos:

 

Per als cigarrets:

Retira la pell a les Baldanes d’arroç, esmicolales i reserva.

Tallem el carbassó en tamborets, els buidem amb un treu boles i els posem a coure en aigua bullint durant 8 minuts.
Un cop escorreguts, els omplim amb les baldanes d’arroç esmicolades
Les cobrim amb l’all i oli i gratinem al forn.

 

Les baldanes també poden ser de ceba, com sempre va al gust del consumidor.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!