Seleccionar pàgina

Cassoleta de Poma i Baldanes amb Ametlla caramel·litzada

Cassoleta de Poma i Baldanes amb Ametlla caramel·litzada

 

Aquestes cassoletes són un èxit cada vegada que les faig a casa, són vistes i no vistes, porten una barreja de poma i baldanes, que amb l’ametlla caramel·litzada queden molt bones. Us explico la recepta per unes 12 cassoletes.

 

Ingredients:

 

Un paquet de “Obleas de La Cocinera”

6 Baldanes d’arroç

1 Poma bastant gran o dues petites

Ametlla laminada

Sucre bru

 

Elaboració:

El primer que fem és ratllar la poma o trossejar molt petita. Treu la pell de les Baldanes i barregem molt bé amb la poma.

En un motlle dels de magdalenes posem les hòsties i repartim la nostra barreja

Posem al forn uns 7-8 minuts i després posem una pila d’ametlla laminada i empolvorem una culleradeta de sucre bru. Tornem a enfornar fins que veiem que l’ametlla aquesta daurada. A mi m’han fet una mica més del compte, pel que us recomano que no les deixeu molt de temps. Sabem que estan fetes quan vam intentar treure la cassoleta i no es trenca.

Si t’agraden les baldanes, has de provar-les, segur que t’agradaran molt … i les faràs més d’una vegada !.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!