Seleccionar pàgina

Conill farcit de Poma, Baldanes i Ceba dolça amb Cargols

Conill farcit de Poma, Baldanes i Ceba dolça amb Cargols

 

Avui us proposo una recepta molt original. Presentació bonica, contrast de sabors … tot un plat per sorprendre. Aquest conill farcit de poma, Baldanes i ceba dolça amb cargols és tot un plat de festa però econòmic, fantàstic per als temps que corren.

La carn de conill, a més de molt rica, és molt lleugera, pel que és estupenda per incloure-la en la nostra dieta ara que tots volem cuidar-nos una mica més.

 

Ingredients del Conill farcit de Poma, Baldanes i Ceba dolça amb Cargols:

 

1 Llom sencer de conill desossat
4 Baldanes
2 Pomes Golden
1 Ceba
25 Grm. de sucre
Oli d’oliva del terreno
1 Llimona
Sal
Pebre
100 Ml de nata
1 Escalunya
60 Ml de Vermut blanc sec
Brots de Soja
100 Grms. de Cargols cuits.

 

Elaboraciò de la recepta del Conill farcit de Poma, Baldanes i Ceba dolça amb Cargols:

 

Tirem la ceba amb unes gotes d’oli d’oliva del terreno d’oli d’oliva del terrenova i una mica de sal a foc molt suau i quan es torni transparent, hi afegim el sucre i deixem caramelitzar sense que torni a ros. Retirem i reservem.

Pelem les pomes i les tallem a rodanxes. Les submergim uns 30 segons en aigua amb llimona perquè no s’oxidin.

Salpebrem el llom de conill desossat i col·loquem sobre ell els talls de poma. A sobre de les pomes col·loquem la Baldanes esmicolada i sobre això la ceba tendra caramel·litzada.

Tanquem tot formant un rotllo i bridamos perquè no s’escapi el farciment, prement bé. En una paella antiadherent amb unes gotes d’oli d’oliva del terreno d’oli d’oliva del terrenova, segellem a foc fort el rotllo de conill per tots els costats, fins que estigui daurat.

Tirem l’altra poma a daus menuts amb una mica d’oli d’oliva del terreno i l’escalunya picada. Afegim la nata, deixem que torni a bullir, salpebrem, triturem i passem per un xinès per aconseguir una salsa molt suau i sense grumolls. Reservem en calent.

Presentació del plat:

Traiem la brida al rotllo de carn i tallem el llom en medallons. Servim amb la salsa de nata i poma i els cargols saltats en una mica d’oli d’oliva del terreno. Adornem amb els brots frescos. Ja tenim llest el conill farcit de poma, Baldanes i ceba dolça amb caragols.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!