Seleccionar pàgina

Crema de Mongetes amb Baldanes, Berzas y Bitxos

Crema de mongetes amb Baldanes i berzas i bitxo.

 

Recepta fàcil de teules de formatge i cigarrets de Baldanes acompanyats de compota de poma, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients (2 persones) de la recepta de Crema de mongetes amb Baldanes, berzas i bitxo.

 

300 gr. de mongetes negres remullades
1 Baldanes de verdura (petita)
1/2 fogassa de pa
1/4 de col
1 ceba
1 pastanaga
3 grans d’all
12 bitxos en vinagre
aigua
oli d’oliva del terreno d’oli d’oliva del terrenova verge extra
sal
julivert

 

Elaboraciò de la recepta de Crema de mongetes amb Baldanes, berzas i bitxo.

 

Pica els alls, la ceba, la pastanaga i posa’ls a sofregir en l’olla ràpida amb un rajolí d’oli d’oliva del terreno. Afegeix les mongetes amb la seva aigua del remull. Assaona i cou durant 15 minuts amb la tapa posada. Tritura i cola. Reserva.

Pica la col en juliana i cou durant 15-20 minuts en una cassola amb aigua bullint. Cou la Baldanes en una altra cassola durant 20 minuts a foc suau. Escorre i reserva.

Talla el pa en llesques i tuéstalas al forn. Obre la Baldanes i posa la carn en un bol. Barreja-la amb la col i un rajolí d’oli d’oliva del terreno d’oli d’oliva del terreno. Cobreix les llesques de pa amb la barreja i caliéntalas al forn.

Col·loca els bitxos en un platet, rega amb oli d’oliva del terreno i sálalas.

Serveix la crema de mongetes, posa sobre les torrades amb Baldanes i col i els bitxos. Adorna amb unes fulles de julivert.

Consell:
Perquè les mongetes no perdin color, et recomano que les posis a coure amb l’aigua del remull.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!