Seleccionar pàgina

Crema de patata rostida amb delícies de Baldanes i Xipirons

Crema de patata rostida amb delícies de Baldanes i Xipirons

 

Us porto una de mar i muntanya que podeu preparar en algun dels àpats o sopars familiars. Aquesta és una proposta original que us permetrà sorprendre als vostres comensals amb un menú diferent i, a més, és fàcil, ràpida i econòmica. Espero que us agradi.

Per a la crema de patata rostida:

1 Patata rostida.
250 ml de llet.
Sal i pebre blanc.

Rostim la patata de manera tradicional i la posem a coure durant 10 minuts a la llet. Triturem amb l’ajuda d’una batedora i salpebrem.

Per a les delícies de Baldanes d’Arròs:

6 Baldanes d’arròs
Oli d’oliva.

Tallem i fregim en abundant oli d’oliva fins a obtenir el punt desitjat. Reservem.

Per als calamars:

4 Xipirons frescos.
Farina de cigrons (fregit).

Netegem els calamars i eixuguem de l’aigua que puguin tenir. Passem per la farina de cigrons i fregim fins que quedin cruixents.

Muntatge i presentació:

Al centre d’un plat rectangular posem una base de crema de patates i sobre ella intercalem la botifarra amb els calamars. Decorem amb brots tendres, trossos de ceba tendra i les puntes dels calamars.

Prove-ho i m’expliqueu què us sembla.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!