Seleccionar pàgina

Crema de peres i violí de Baldanes

Crema de peres i violí de Baldanes

 

Recepta fàcil de Crema de peres i violí de Baldanes, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats. Interessant recepta que barreja Baldanes amb pera, patata, porros i pebrots

 

Ingredients Crema de peres i violí de Baldanes:

 

1/2 litre de brou d’au.
3 peres conferència.
1 patata.
1 porro.
Pebre.
Oli de Oliiva del terreny
Sal.

 

Elaboraciò de la Crema de peres i violí de Baldanes:.

 

Posem el brou en un recipient i afegim les verdures tallades a trossos; deixem cuinar uns 15-20 minuts. Retirem del foc, i triturem, rectifiquem de sal i afegim una mica d’oli d’oliva del terreny; triturem de nou, i reservem.

 

Ingredients per fer les Baldanes en tempura:.

 

6 Baldanes
Farina de tempura.
Aigua gelada (se li pot posar al seu lloc cervesa).
Oli d’Oliva del terreny.
Sal.

 

Elaboració per fer les Baldanes en tempura:.

 

En un bol posem la farina, cervesa i sal, barregem bé; ens ha de quedar una mica espessa.
Passem les Baldanes per la massa, i fregim en abundant oli; reservem en paper de cuina.

 

Emplatat:

 

Servim la crema de peres a copes, i les Baldanes punxades en una broqueta, a sobre de la copa.

 

Recordeu que les receptes les podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!