Seleccionar pàgina

Croquetes de Baldanes amb all i oli de piquillos

Croquetes de Baldanes amb all i oli de piquillos

Aquesta recepta és una nova forma de barrejar dos sabors que sempre s’acompanyen molt bé, entra i t’explico com preparar unes croquetes exquisides per gaudir amb una beguda ben freda abans d’asseure’ns a taula.

Per a la croqueta de Baldanes

4 Baldanes d’arroç.
100 ml de Nata líquida.

Esmicolem les baldanes i l’afegim a una paella li afegim amb la nata. Deixem coure durant uns minuts i retirem. Quan la massa estigui freda, donem forma a les croquetes, passem per farina, ou i pa ratllat. Si voleu congelar-les, aquest és el moment de fer-ho. Fregim en abundant oli a una temperatura de 180 º.

Per al allioli de piquillos

1 Ou.
Oli d’oliva del terreny
1 Dent d’all.
2 Pebrots del piquillo.

En un got de batedora afegim tots els ingredients i batem. Afegim oli d’oliva fins a obtenir una textura idònia.

Muntatge i presentació

Posar una mica de l’allioli de piquillos sobre cada croqueta o servir-la salsa en un bol que acompanyi el plat.

A gaudir!

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!