Seleccionar pàgina

Cruixent de Baldanes amb Compota de Poma

Cruixent de Baldanes amb Compota de Poma

Comencem la setmana i avui us porto un deliciós pintxo o entrant. La veritat és que m’encanta la pasta brick ja que donen moltíssim joc a la cuina i és una bona manera de presentar nous plats. El que avui us porto és una forma de menjar Una combinació de Baldanes i poma, ja que tots dos conjuguen a la perfecció. I d’aquesta manera, si us animeu, per descomptat que us sorprendrà.

 

Ingredients:

 

Pasta Brick
Baldanes
Pomes Reineta
Oli del terreno
Sal
40gr Mantega
25ml Aigua
2 Cullerades Ssoperes de Sucre

 

Preparació:

 

Tallem les pomes en trossets petits per fer la compota.
Posem en un cassó i deixem coure tapat fins que s’estovi.
Afegeix la mantega i el sucre.
Remou bé i deixa 6 minuts més, remenant de tant en tant perquè no s’enganxi.
Traiem la pell a les Baldanes i desfem amb la forquilla. Fregim en una paella amb una mica d’oli.
Traiem la pasta brick del frigo i estenem en un plat. Al centre col·loquem part de les Baldanes i enrotllem fent un rotllet.
Fregim a la paella fins que estiguin daurats. Traiem i traiem l’excés d’oli amb paper absorbent.
Emplatem tirant una cullerada de la compota al plat i col·loquem els rotllets sobre de la compota.

Recordeu que els receptes els podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust.

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!