Seleccionar pàgina

Empanada de Baldanes i ceba caramel·litzada

Empanada de Baldanes i ceba caramel·litzada

 

Anem a preparar una empanada diferent, freda o calenta, tenim la pasta de full daurada i cruixent farcida de sabor: crema de Baldanes, pinyons caramelitzats i ceba. Tot presentat sobre una base de carbassa rostida i un toc final de pebre vermell i julivert arrissat.
Recepta fàcil de Empanada de Baldanes i ceba caramel·litzada, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients Empanada de Baldanes i ceba caramel·litzada:

 

2 planxes de pasta de full
6 Baldanes de ceba
1 pebrot vermell
20 Grms de pinyons
2 Cebes
40 Grms de sucre
1 Ou
1 Cullerada de mel
300 Grms de carbassa
Sal
Julivert arrissat
Pebre vermell agredolç

Elaboraciò de la recepta de Empanada de Baldanes i ceba caramel·litzada:.

 

Talla en tires la ceba i el pebrot i fregeix-los en un recipient amb oli.

Quan estiguin tendres, afegeix el sucre, puja el foc al màxim i deixa caramelitzar

Barreja en un bol les Baldanes sense budell (esmicolades) l’ou, els pinyons i un raig d’oli i treballa bé fins a obtenir una massa homogènia.

Talla la carabassa en rodanxes molt fines i enrosseix per tots dos costats.

Omple una planxa de pasta de full amb una base de Baldanes, estén sobre ella el sofregit caramelitzat i cobreix amb l’altra planxa.

Sella bé les vores, pinta amb ou i s’enforna a 180º entre 18 i 20 minuts.

Talla la empanada en porcions, serveix-sobre una base de carbassa i decora el plat amb pebre vermell i julivert arrissat.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!