Seleccionar pàgina

Empanadilles de Baldanes y Formatge Fresc o de Cabra

Empanadilles de Baldanes y Formatge Fresc o de Cabra

 

Ingredients:

 

2 baldanes. No diré de quin poble, que cadascú triï.
1 Tros de formatge de cabra o una terrina de formatge fresc.
2 Pebrots del piquillo.
1 Pastanaga
1 Pebrot verd, de la botiga de verdures més propera.

Obleas Per crestes de La Cuinera (a les que sempre faig publicitat per la cara, però és que són les meves preferides).

Ni Sal ni espècies ni res més.

 

Preparaciò:

 

Amb unes bones baldanes és impossible que un plat surti malament, així que seré breu: Bullim les baldanes en aigua un quart d’hora, perquè estigui més toveta.
Mentrestant, preparem la resta d’ingredients en un bol: els pebrots del piquillo – que serien votats en qualsevol ball de pel·lícula adolescent americana com la parella ideal de la baldana – ben picadets, igual que el formatge fresc. El pebrot i la pastanaga els posem crus, perquè facin crunch a mossegar la cresta, molt fins.
Quan la pastanaga estigui cuita retirem la pell continent i afegim el contingut al bol. Ho treballem una estona amb la forquilla per barrejar bé i ja tenim el farcit.
La resta és bufar i fer ampolles. Anem agafant les hòsties, posem una cullerada de farciment al centre -sense tacañería-, doblem amb afecte i segellem amb la forquilla a la manera clàssica de l’àvia.
Les anem posant en una safata coberta per un paper i al forn, que hem pre-escalfat a 180 graus. Quan mireu per la finestra del forn i estiguin daurades és el moment de començar a salivar.
Es recomana servir-les ben calentes perquè la família, els amics, companys de pis o enemics que les vagin a menjar puguin jugar a això de agafar i tornar-les a deixar al plat i, rosegant una mica i tornar-les a deixar … i se’ls vagi fent la boca aigua.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!