Seleccionar pàgina

Fabada amb xoriço, Baldanes i cansalada

Fabada amb xoriço, Baldanes i cansalada

 

Recepta fàcil de Fabada amb xoriço, Baldanes i cansalada, un plat perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients (4-6 persones) de la recepta de Fabada amb xoriço, Baldanes i cansalada:

 

500 Grms. de fabes
2 Xoriços
2 Baldanes de ceba
2 Baldanes d’Arròs
100 Grms. de pernil
200 Grms. de cansalada curada
1 Ceba
2 Grans d’all
Aigua
Sal
Julivert (per decorar)

 

Elaboraciò de la recepta de Fabada amb xoriço, Baldanes i cansalada:.

 

Elaboració de la recepta de Fabada amb xoriço, Baldanes i cansalada:

Posa les mongetes en remull de vespra.

En un altre bol amb aigua temperada posa en remull el xoriço, les Baldanes de ceba i les Baldanes d’Arròs.

I en un altre, la cansalada i el pernil.

En el moment de cuinar, s’escorre tot.

En una olla ràpida introdueix les mongetes i cobreix-amb aigua.

Afegeix el xoriço, les Baldanes de ceba, les Baldanes d’Arròs, la cansalada i el pernil.

Pela una ceba i les dents d’all i incorporar. Assaona.

Tapa i cuina durant 8 minuts a partir de que pugi la vàlvula de seguretat.

Obre l’olla i retira a un plat la ceba, els alls i els sagraments.

Reserva’ls.

Desgrasa les mongetes amb l’ajuda d’un cassó.

Introdueix la ceba i les dents d’all en un got batedor

Afegeix un cassó de les mongetes i tritura amb el túrmix.

Incorpora-les a l’olla amb les mongetes.

Trosseja els sagraments i introdueix-los en l’olla.

Cuina tot a foc lent durant 10 minuts i serveix en un plat fons.

Decora amb una branqueta de julivert.

Consell

 

Perquè les fabes no es trenquin ni perdin la pell que les cobreix durant la cocció, és important no remoure-les amb culleres de pal, sinó moure la mateixa olla.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!