Seleccionar pàgina

Ferrero Rocher de Baldanes amb crema de porros

Ferrero Rocher de Baldanes amb crema de porros

 

Pensant en tots aquells que durant aquestes festes exerciran d’amfitrions, comparteixo amb vosaltres una recepta que podeu preparar amb antelació i amb la qual us asseguro que sorprendreu i deleitareu als vostres convidats. Sabeu com jo que els somriures dels éssers estimats no tenen preu, els que rebreu per aquest plat són a la meva salut, disfruteu.
Recepta fàcil de Ferrero Rocher de Baldanes amb crema de porros, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients Ferrero Rocher de Baldanes amb crema de porros:

 

Per als Ferrero

 

100 Grms. Baldanes d’Arròs

20 Grms. de Pistatxo picat.

10 Avellanes senceres de REUS.

30 Ml de Nata líquida.

 

Elaboraciò de la recepta de Ferrero Rocher de Baldanes amb crema de porros:.

 

Esmicolem les Baldanes d’arròs en una paella, afegim la nata i ho posem tot al foc. Deixem durant 2 minuts fins que quedi una pasta homogènia i deixem reposar.

Un cop la barreja estigui freda, amb les mans li donem a la massa forma de boles i fiquem una avellana dins de cadascuna.

Posem al forn a 180 graus durant 4 minuts i per finalitzar passem cada bola per pistatxo picat, com si de pa ratllat es tractés.

 

Per a la crema de porros

 

2 Porros nets.

1 Patata a cachelos

1,5 Ltr. de Caldo de carn.

Sal

Pebre blanc.

1 Got de vi blanc.

 

Elaboraciò de la recepta de Ferrero Rocher de Baldanes amb crema de porros:.

 

Tallem el porro a daus i el potxem lentament en oli d’oliva a foc mitjà.

Afegim la patata i ho sofreguim.

Incorporem el vi blanc i el brou de carn.

Deixem coure fins que la patata estigui tova i la triturem amb la turmix.

Ho mantenim calent fins a l’hora de servir.

 

Muntatge i presentació

 

Servim la crema calenta en un bol i posem al centre dos ‘Ferrero Rocher’ just en el moment de portar a la taula.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!