Seleccionar pàgina

Gotets de Baldanes, Poma Verda i Musclo en Salsa de Vieira

Gotets de Baldanes, Poma Verda i Musclo en Salsa de Vieira

 

Recepta fàcil de Gotets de Baldanes, Poma Verda i Musclo en Salsa de Vieira, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients de la recepta de Gotets de Baldanes, Poma Verda i Musclo en Salsa de Vieira:

 

1 Llauna de musclos amb salsa de vieira LoBueno
2 Baldanes
2 Pomes verdes (gran smith)
1 Cullerada sopera de Sucre morè
10 Grms. de Mantega
1 c / s d’Oli d’oliva del terreno
Sal en escates
Pebre

 

Elaboraciò dels Gotets de Baldanes, Poma Verda i Musclo en Salsa de Vieira:.

 
Picar les pomes en brunoise, fondre la mantega amb el sucre i salteu les illes 5 minuts, reservar.

Pelar i esmicolar les baldanes i cuinar entre 2 o 3 minuts sense deixar de moure.

Posar una mica de les baldanes al fons dels gotets, una mica de la poma verda saltejada, salpebrar i posar un parell de musclos amb salsa de vieira a sobre.

 

Recordeu que les receptes les podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!