Seleccionar pàgina

Hamburguesa d'Anec i Baldanes

Hamburguesa d’Anec i Baldanes

 

Recepta fàcil de Hamburguesa d’Anec i Baldanes, un plat perfecte per sorprendre els teus convidats. Cansat de les hamburgueses de sempre? Avui proposem una fórmula diferent apta per als paladars més exquisits.
Aquest plat, està cuinat amb una base d’Aus i caça i pertany als plats de la cuina tradicional. Per regla general es consumeix, principalment, durant tot l’any, i se sol servir als comensals com a Primer plat.

 

Ingredients per fer la recepta de Hamburguesa d’ànec i Baldanes:

 

100 Grms. de Magret d’ànec
4 Baldanes d’arròs
100 Grms. de Carn picada
2 Rovells d’ou
Julivert picat
2 Grans d’all
Pebre mòlt
Vi de Porto
Oli d’oliva del terreno
Sal

 

Elaboraciò de la recepta de Hamburguesa d’Anec i Baldanes:.

 

Barregem la carn picada amb el magret d’ànec molt bé. Afegim les Baldanes picades, els rovells dels ous, l’all pelat i picat, el pebre mòlt, sal i un raig de vi de Porto.
Barregem tot molt bé i fem petites hamburgueses amb la massa resultant. En una paella amb oli d’oliva, les fregim pels dos costats. Servim i a menjar!

 

Trucs i Consells

 

Servir amb brots de soja i alguna salsa que contrasti

 

informació Nutricional

 

Aquesta recepta va a resultar una mica calòrica a causa de la presència de l’ànec i de les Baldanes. En concret, el magret d’ànec i, en general, la carn d’aquesta au, es caracteritza pel seu alt contingut en greixos saturats, l’excés van a elevar els nivells de colesterol en sang.
És a més una carn molt calòrica, pel que el seu consum està desaconsellat per a persones obeses o que estiguin seguint una dieta de control de pes. Però també és un aliment molt ric en proteïnes, ferro i fòsfor, així com en vitamines del grup B.

Recordeu que els receptes els podeu Fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust
 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!