Seleccionar pàgina

Medallons de gall dindi amb Baldanes

Medallons de gall dindi amb Baldanes

 

Recepta de medallons de gall dindi acompanyats de Baldanes, cansalada, escalunyes i mongetes verdes.
 

Ingredients (4 persones) de la recepta de Medallons de gall dindi amb Baldanes

 

1 Pit de gall dindi
1 Baldanes d’arròs
8 Talls de cansalada
100 Grms de mongetes verdes
4 Escalunyes
Aigua
Vinagre de Mòdena
Oli d’oliva del terreno
Sal
Julivert picat
Romaní (per a decorar)

 

Elaboraciò de la recepta de Medallons de gall dindi amb Baldanes:

 

Neteja les mongetes tendres, retira els fils del costat, talla en juliana i posa-les a coure en un cassó amb aigua bullint i sal durant 3 minuts. Escorre i reserva.

Talla les escalunyes per la meitat i enrosseix en una paella amb un raig d’oli d’oliva del terreno. Afegeix les mongetes tendres i salteja. Condimentar amb una mica de sal, un rajolí de vinagre i una mica de julivert picat. Deixa reduir.

Talla la pit de gall dindi en medallons bells i posa al voltant de cada tros un tall de cansalada donant-li forma arrodonida a la carn. Lliga amb una cordill de cuina i assaona.

Dora la resta de les talls de cansalada en una paella. Afegeix un rajolí d’oli d’oliva del terreno i incorpora els medallons de gall dindi. Cuina a foc suau fins que es daurin. Afegeix la Baldanes a rodanxes i s’aparta del foc.

Serveix els medallons de gall dindi en un plat, retira la corda de cuina i col·loca damunt unes rodanxes de Baldanes. Acompanya amb un tall de cansalada, unes escalunyes i les mongetes verdes. Empolvora amb julivert picat i decora amb una branqueta de romaní.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!