Seleccionar pàgina

Milfulls de patata confitada, baldanes, foie i poma

Milfulls de patata confitada, baldanes, foie i poma

 

Ingredients:

 

3 o 4 Patates
Oli d’oliva, del terreno
Sal
1 Baldanes d’arroç
1 Bloc de foie
1 carrer
Mantega
Sucre
6 llesques de pa de motlle
Ametlles filetejades
6 Colines (bastons) de pa petits

 

Preparaciò:

 

Es tallen les patates a daus petits i es confiten en oli a foc lent.
Es treu la pell a les baldanes, l’esmicolem i la daurem a la paella.
Pelem i descorazonamos la poma i la tallem a rodanxes.
Es fregeix amb la mantega i al final afegim sucre perquè es caramel·litzi.
Amb un motlle rodó es talla el pa, deixant-lo en el fons del motlle com a base del pintxo.
A continuació col·loquem un llit de patates confitades, una altra de baldana, a sobre el foie pressionant per donar-li la forma del motlle
Es col·loca la poma.
Decorem amb els colines i les ametlles filetejades.
Es desemmotlla i se serveix.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!