Seleccionar pàgina

Mini hamburguesa cruixent de Baldanes d'arròs amb allioli de Ceps

Mini hamburguesa cruixent de Baldanes d’arròs amb all i oli de Ceps

 

Una recepta divertida, original i molt fàcil de preparar. La barreja de sabors és realment exquisida i la combinació de textures és una delícia. Passeu i comproveu-ho per vosaltres mateixos.

 

Per l’all i oli de ceps:

 

1 Ou.
1 Boletus confitat.
150 ml d’Oli de gira-sol.
Sal.
Vinagre de xerès.
2 Dents d’all pelats

Posem tot junt al vas de la batedora i barregem a velocitat mitjana fins que tingui consistència de maionesa. Rectifiquem de sal.
Per l’hamburguesa cruixent de baldanes

4 Baldanes d’arroç
Nata líquida.
Farina.
1 Ou.
Panko (pa ratllat japonès).
Panets d’hamburguesa.

Esmicolem les baldanes en una paella i hi afegim un raig de nata. Les treballem en el foc i retirem. Un cop la massa estigui freda, li donem forma d’hamburguesa de forma manual. Les passem per farina, després per l’ou i, per acabar, pel panko, o pa ratllat tradicional. Fregim en abundant oli i reservem.

Muntatge:

Untem la part inferior dels panets amb l’allioli de ceps, afegim alguns brots tendres, i sobre cada un d’ells una mini hamburguesa. Servim dos o tres per persona, amb unes patates fregides i una mica d’all i oli al plat.

Suggeriment de presentació

Les servim amb la tapa del pa a un costat, perquè es pugui veure l’interior. Podem afegir una culleradeta de salsa de pebrot del piquillo al plat com si fos ketchup.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!