Seleccionar pàgina

Montaditos de bacallà amb Baldanes i patata

Montaditos de bacallà amb Baldanes i patata

 

Recepta fàcil de Montaditos de bacallà amb Baldanes i patata, un plat perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients (2 persones) de la recepta de Montaditos de bacallà amb Baldanes i patata:

 

2 Patates
4 Baldanes de Ceba
1 Porro
3 Pebrots del piquillo
10 Olives negres
Aigua
Oli d’oliva
Sal

 

Elaboraciò de la recepta de Montaditos de bacallà amb Baldanes i patata:

 

Cou en una cassola amb aigua les baldanes amb el verd del porro i sal, i un cop cuita retira la pell.

Pela i talla les patates a rodanxes d’1 centímetre. Cou en una cassola amb aigua i sal. Un cop cuites s’escorre i reserva-les.

Confita els lloms de bacallà en una paella amb abundant oli sense que arribi a bullir. Quan el bacallà estigui fet, retira i lliga l’oli amb una vareta o un colador, fora del foc, per fer el pil-pil.

Talla el porro en juliana molt fina i fregeix en abundant oli a foc lent. Escorre bé sobre un paper absorbent.

Col·loca en una got batedor els pebrots trossejats amb un raig d’oli, tritura’ls i reserva. Desossa i pica les olives, i afegeix un rajolí d’oli.

Amb l’ajuda d’un talla pastes, col·loca a la base una rodanxa de patata, a sobre una capa de Baldanes i posa altres dues capes de cada un. Repeteix l’operació. Sobre cada barqueta col·loca el llom de bacallà. Retira els motllos, i napa-ho amb el pil-pil. Acompanya-ho amb les tires de porro fregides. Adorna-ho amb l’oli d’olives negres i amb la crema de pebrots.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!