Seleccionar pàgina

Nius de Patata amb Baldanes, Bolets i La Gula del Nord

Nius de Patata amb Baldanes, Bolets i La Gula del Nord

 

Recepta fàcil de Nius de Patata amb Baldanes, Bolets i La Gula del Nord, un plat perfecte per sorprendre els teus convidats.

Avui vaig a preparar un plat de baldanes molt sa encara que pugui semblar el contrari, amb uns valors nutricionals molt equilibrats.
Per elaborar la recepta he utilitzat a part de les baldanes, “La Gula del Nord amb alls amb Bolets”.
Us comentava que la recepta era molt sana perquè les gules són gairebé tot proteïna i la patata encara que sembli fregida no porta gairebé res d’Oli d’Oliva del terreno y de les baldanes, que vos he de dir que encara no sabeu.

 

Ingredients de la recepta de Nius de Patata amb Baldanes, Bolets i La Gula del Nord

 

1 Paquet de La Gula del Nord amb alls amb Bolets
4 Baldanes d’Arròs
4 Patates
Oli d’Oliva del terreno
Sal

 

Elaboraciò de la recepta de Nius de Patata amb Baldanes, Bolets i La Gula del Nord:

 

Primer posem les Baldanes al microones, i les tallem a rodanxes, pinzellem i fiquem 3 minuts a màxima potència, retirem la pell de les baldanes i reservem.

En una paella posem tot el contingut del sobre de la Gula del Nord amb alls amb bolets i sofregim uns minuts, seguidament afegim les botifarres, donem unes voltes i reservem.

Ara anem a preparar els nius de patata, pelem les patates les rentem i ratllem amb el costat gruix del ratllador, salem afegim una mica d’Oli d’Oliva del terreno i posem en una planxa greixada en munts de la mida del palmell d’una mà més o menys ,

jo he fet servir una Gofrera per fer-los, però podeu fer servir una graella, planxa o el que tingueu.

Per últim muntem el plat com veieu a la foto.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!