Seleccionar pàgina

Pa de Baldanes

Pa de Baldanes

 

Recepta de Pa de Baldanes Si creus que ho havies vist tot amb Baldanes, aquesta recepta et sorprendrà.
 

Ingredients de la recepta de Pa de Baldanes:

 

500 Grms. de Farina de força
250 Ml d’Aigua (tingues en compte que les baldanes aporten humitat i no necessita més)
10 Grms. de Sal
1 Sobre de llevat sec de fleca o 25 g de llevat fresc
4 Baldanes d’arroç

 

Elaboraciò de la recepta de Pa de Baldanes:

 

En panificadora:

Introdueixes tots els ingredients a la cubeta.

Programa de pastat i quan xiuli, li afegeixes les baldanes esmicolades i sense pell.

Un cop ha acabat el programa, treus la massa i fas tres o quatre boles de la mateixa mida.

Pastes per donar-li forma a les barres i deixes que fermentin de nou. No trigaran més de dues hores o dues hores i mitja si les fiques dins el forn cobertes amb un drap.

Jo les col·loco sobre un motlle enfarinat i també les enforno aquí.

Quan passin les dues hores, les treus, els hi fas el grenyat i les tornes a tapar amb el drap. Deixa la safata o motlle en el qual tinguis les barres sobre el taulell.

Fica mig got d’aigua freda al forn. Encén.lo i posa-ho a màxima temperatura.

Quan estigui llest, fiques les barres, baixes la temperatura a 220º i enfornes mitja hora.

Deixa-les refredar sobre la reixeta.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!