Seleccionar pàgina

Pasta de full de poma i Baldanes

Pasta de full de poma i Baldanes

 

Avui us deixo una recepta senzilla, pasta de full de poma i Baldanes.
Com a entrant és molt original, però també podeu fer-la per sopar per exemple.

Recepta fàcil de Full de Baldanes amb Poma

 

Ingredients (2 persones) de la recepta Pasta de full de poma i Baldanes:

 

1 lamina de pasta de full
1 Poma
1 Ceba
2 Baldanes d’Arròs
2 Baldanes de Ceba
1 Bitxo
farigola fresca

 

Elaboraciò de la recepta de Pasta de full de poma i Baldanes:.

 

Preescalfem el forn a 200ºC.

En una paella ofeguem la ceba, prèviament, rentada i tallada, fins que queda toveta, però no daurada.

A la font de forn posem paper de forn, i la pasta de full partit en 2.

Sobre la pasta de full posem la ceba un cop aquest ofegada.

Sobre la ceba, posem la poma, a rodanxes, i sobre aquesta les Baldanes.

Fiquem al forn 20 minuts fins que la pasta de full aquest cuit, el millor és seguir les instruccions del fabricant que trobareu al paquet de la pasta fullada, segons les marques varia temps i temperatura.

Un cop llest el posem en una reixeta perquè es vaigi refredant, tallem el bitxo i la posem sobre la pasta de full, amb la farigola fresca.

Ara un bon gotet de vi del terreno i a gaudir de la nostra coca de pasta de full amb poma i Baldanes

Recordeu que les receptes les podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!