Seleccionar pàgina

Pasta fresca amb salsa de Baldanes i ou escalfat

Pasta fresca amb salsa de Baldanes i ou escalfat

 

Deliciosa recepta de pasta fresca amb salsa de Baldanes i ou escalfat, una manera diferent de menjar Baldanes, agregada en una salsa de vi i com a acompanyant de pasta fresca. Un plat complet ple de vitamines.

 

Ingredients per la recepta de Pasta fresca amb salsa de Baldanes i ou escalfat

 

200 Grms. de pasta fresca
2 Ous
1 Tòfona
4 Baldanes de Ceba
1 Got de vi negre del terreny
Aigua
40 Grms. mantega
Un raig de vinagre
Sal
Julivert

 

Elaboraciò de la recepta de Pasta fresca amb salsa de Baldanes i ou escalfat:

 

Per a la salsa, retira la pell de la Baldanes i col·loca-la en un got d’una batedora. Afegeix el vi i tritura amb la batedora. Cola la barreja sobre una cassola i posa a reduir a foc mitjà durant 10 minuts.

Per escalfar els ous, posa aigua a bullir en una cassola fonda, afegeix un rajolí de vinagre, baixa la potència del foc, incorpora l’ou (sense closca) i deixa coure durant 2-3 minuts. Retira amb una escumadora i repeteix el procés amb l’altre ou.

Per coure la pasta, posa força aigua en una cassola gran. Posa a coure i quan comenci a bullir, afegeix una cullerada de sal. Afegeix la pasta i, quan l’aigua comenci a bullir de nou, cou durant 2-3 minuts.

Posa la mantega a fondre en una paella. Làmina la tòfona i afegeix-la.

Afegeix la pasta i saltéijala perquè es barregin bé els sabors.

Per servir, col·loca la pasta en una font, col·loca els ous a sobre i salsa amb la salsa de Baldanes i vi. Adorna amb una branca de julivert i una mica de julivert picat.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!