Seleccionar pàgina

Patates farcides de Baldanes amb salsa brava

Patates farcides de Baldanes amb salsa brava

 
 

Ingredients:

 

6 Baldanes d’arroç.
6 patates mitjanes.
tomàquet.
oli d’oliva Verge.
sal
salsa ketchup.
tabasco.

 

Elaboració.

 

Comencem coent les patates a foc lent fins que estiguin al dente, una vegada que estan les patates, amb un tub metàl·lic donem forma a les mateixes, amb una cullera de boles mini o una cullereta de cafè, vam realitzar una esquerda a la patata i (reservem) .

D’altra banda esmicolem les Baldanes i li afegim el tomàquet, el ketchup i el tabasco, quan tinguem aquesta massa la reservem calent.

Per finalitzar amb l’oli ben calent daurem les patates i les passem per paper absorbent, una vegada que aquestes es refredin lleugerament, omplim la balma de les mateixes amb la farsa de baldana. Servir calent.

 
 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!