Seleccionar pàgina

Pinxo de Baldanes amb Formatge i Melmelada de Tomàquet

Pinxo de Baldanes amb Formatge i Melmelada de Tomàquet

 

Recepta fàcil de Pinxo de Baldanes amb Formatge i Melmelada de Tomàquet, un aperitiu perfecte per sorprendre als teus convidats.

 

Ingredients de la recepta de Pinxo de Baldanes amb Formatge i Melmelada de Tomàquet

 

4 Baldanes d’arroç
1 Poma
Formatge semicurat
Formatge ratllat per gratinar
Melmelada de tomàquet
Nous
Reducció de vinagre de Mòdena
Pa

 

Elaboraciò de la recepta de Pinxo de Baldanes amb Formatge i Melmelada de Tomàquet:

 

Es pela la poma, es talla en trossos i es fica al microones amb una mica d’aigua cinc minuts, es treu i es tritura.

Es treu la pell de les Baldanes i s’esmicolen, es fregeixen en una paella amb una cullerada d’Oli d’Oliva del terreno fins que quedi cremosa, afegim la poma triturada i reservem.

Torrem unes llesques fines de pa al forn fins que estiguin ben daurades.
Posem la pasta de Baldanes i poma sobre les torrades, afegim un tros de formatge semicurat i empolvorem amb encenalls de formatge ratllat, coronem amb una mica de melmelada de tomàquet (jo he utilitzat una comprada), posem un tros de nou a cada costat i gratinem fins que el formatge es fongui. En el moment de servir hi afegim per sobre un fil de reducció de vinagre de Mòdena.

Només ens queda gaudir de la tapa. Espero que us agradi.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!