Seleccionar pàgina

Pinxo de baldanes amb puré d'albergínia i pebrots del piquillo

Pinxo de baldanes amb puré d’albergínia i pebrots del piquillo

 

Ingredients:

 

3 Baldanes d’arroç sense pell
100 Grms de Cacauets Torrats.
Pa de motlle.
Puré d’albergínia.

 

Elaboració:

 

El primer és preparar el puré d’albergínia i guardar-lo en la nevera mentre fem la resta.

Després, amb una cullereta de postres, agafes una mica de la massa de les baldanes i li dónes forma de bola. També pots fer servir uns guants de làtex si ho desitjes.

Passa les boletes, que tindran la mida d’un mos, sobre els cacauets picats i reserva.

No vaig trobar cacauets torrats picats, així que, els vaig picar a ganivet. Em relaxa i no costa res.

Després talles el pa de motlle en forma de cercles, o en quadrats, i els Torres al forn.

D’altra banda, fica les boletes 10 segons al microones i quan les treguis, col·loca sobre el pa torrat amb el puré d’albergínia que prèviament has untat.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!