Seleccionar pàgina

Pinxo de Baldanes i Tomàquet Natural

Pinxo de Baldanes i Tomàquet Natural

 

inxo molt senzill i amb molt gust.
 

Ingredients Pinxo de Baldanes i Tomàquet Natural:

 

Tomàquets vermells
Baldanes de ceba
3 Cèrcols finets de pebrot verd per pinxo
Sal en escates
Oli d’oliva del terreno

 

Elaboraciò de la recepta de Pinxo de Baldanes i Tomàquet Natural:

 

Es parteix el tomàquet per la meitat, se li talla una mica la base perquè assente bé i es fa a la planxa amb una mica d’oli d’oliva del terreno i a foc fort pels dos costats. Quan estigui daurat per ambdós costats, retirem i reservem.

Després, li traiem la pell a les Baldanes, la partim a rodanxes no molt gruixudes i les fem a la planxa. Reservem.

Es tallen uns cercles finets de pebrot. Crec que el verd li va millor que el pebrot vermell o el groc. I no cal dir que tampoc cal barrejar els pebrots, almenys en aquest cas. Així que, el pebrot verd adjudicat per aquesta ocasió.

El que cal fer amb el pebrot és fregirlo, però no ha d’estar molt de temps a la paella. Amb uns segons n’hi ha prou. Només volem que es faci una mica però que no quedi tou.

I ara ho muntem.

Sobre el tomàquet, les Baldanes i sobre la Baldanes, els cercles de pebrot.

Empolvorem uns cristalls de sal i llest.

Millor menjar-temperat.
Ara que m’adono, acabo de fer una punxa sense gluten. Fa temps que tinc ganes de preparar algun aperitiu per a celíacs i mira per on, avui, sense pensar-ho, ho he publicat. Doncs me n’alegro, de vegades les coses surten quan menys t’ho esperes

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!