Seleccionar pàgina

Rabas de Baldanes

Rabas de Baldanes

 

Recepta fàcil de Rabas de Baldanes, una sorprenent i divertida manera de menjar Baldanes.

Aquesta recepta s’em va acudir perquè a casa meva els diumenges ens encanta menjar rabas. Com que no tenia calamar, vaig utilitzar baldanes i el resultat va ser espectacular.

 

Ingredients de la recepta de Rabas de Baldanes:

 

4 Baldanes
Tempura.
Pebre vermell de la Vera.
Oli d’oliva del terreno

 

Elaboraciò de la recepta de Rabas de Baldanes:.

 

Tallar en quatre barres les baldanes, passar per la tempura i fregir en abundant oli molt calent. Assecar en paper secant i escampar-hi una mica de pebre vermell.

 

Recordeu que les receptes les podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!