Seleccionar pàgina

Ravioli de Carbassó i Capritxo de Baldanes amb Cous cous i Crema de Patata

Ravioli de Carbassó i Capritxo de Baldanes amb Cous cous i Crema de Patata

 

Recepta fàcil de teules de formatge i cigarrets de Baldanes acompanyats de compota de poma, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients recepta de Ravioli de Carbassó i Capritxo de Baldanes amb Cous cous i Crema de Patata:

 

1 Carbassó
4 Baldanes d’arroç
1 Patata
50 Grms. de Cuscús
½ Pebrot vermell
½ Pebrot verd

 

Elaboraciò de la recepta de Ravioli de Carbassó i Capritxo de Baldanes amb Cous cous i Crema de Patata:

 

Tallem el carbassó a tires molt fines, el escaldem durant 2 minuts, escorrem i el posem en aigua amb gel per tallar la cocció.

Per fer els raviolis, disposem 2 tires de carbassó en forma de creu, posem al centre les Baldanes tallades a rodanxes, tanquem i reservem.

A part, coem la patata i la triturem amb una mica de nata i mantega fins a obtenir una crema lleugera.

Coem el cuscús i reservem.

Tallem els pebrots molt fins, els saltegem i ho barregem amb el cuscús.

Per servir posem una base de crema de patata, a sobre un raviolis i per finalitzar el cuscús.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!