Seleccionar pàgina

Remenat de Baldanes i porros

Remenat de Baldanes i porros

 

Recepta fàcil de Remenat de Baldanes i porros, un plat perfecte per sorprendre els teus convidats.

 

Ingredients (4 persones) de la recepta del Remenat de Baldanes i porros:

 

4 Baldanes d’arròs
2 Porros
1 Ceba
8 Ous
30 Grms de Pinyons
Sal
Pebre
Julivert
Oli d’oliva del terreno
Pa fregit

 

Elaboraciò de la recepta del Remenat de Baldanes i porros:.

 

Separa la part blanca i verda del porro i tallar les dues en juliana fina després de rentar-les.

Mentre fem això, tallem la ceba en juliana i la tirem a foc lent.

Quan la ceba aquest mitjà feta, hi afegim la part blanca del porro i cuinem fins a deixar tots dos tous.

La part verda la fregim en oli mitjà, amb cura de no fer-la massa ja que amargaria.

Treiem la pell a les Baldanes i la esmicolem sobre la ceba i porro,
afegim els pinyons i els torrem,
afegim els ous i el quallem lleument perquè no quedi sec.

També pots afegir unes tires de pebrot vermell, que marida molt bé amb les Baldanes i aporta un important toc de color

Servim empolvorat de julivert, el porro fregit i acompanyat dels crostons de pa.

Recordeu que els receptes els podeu Fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!