Seleccionar pàgina

Romanesca amb Baldanes i salsa de mongetes

Romanesca amb Baldanes i salsa de mongetes

 

Recepta de romanesco cuit acompanyat de Baldanes d’arròs i Baldanes de Ceba, pinyons torrats i salsa de mongetes negres. Aquesta recepta és ideal per a persones que realitzen un gran esforç físic.
 

Ingredients (4 persones) de la recepta de Romanesca amb Baldanes i salsa de mongetes:

 

2 Romanescos
1 Porro
1 Pastanaga
2 Grans d’all
4 Baldanes d’Arròs
4 Baldanes de Ceba
150 Grms de Mongetes negres
25 Grms. de Pinyons
Oli d’oliva del terreno
Sal

 

Elaboraciò de la recepta de Romanesca amb Baldanes i salsa de mongetes:.

 

Posa les mongetes en remull de vespra.
Escorre i col·loca-les en l’olla ràpida.
Pela i pica el porro, la pastanaga i els alls. Afegeix-los a l’olla, cobreix amb aigua, assaona i tapa-.

Cou tot durant 20 minuts. Tritura i cola la salsa. Reserva.

Col·loca les baldanes d’arròs i les baldanes de ceba en una cassola.
Cobreix amb aigua, assaona i cou a foc suau durant 10-12 minuts. Reserva-les.

Deixa anar el romanesco en ramells i col·loca’ls en una cassola gran.
Assaona, tapa i cou durant uns 20 minuts aproximadament.

Torra els pinyons en una paella sense oli.

Per servir, col·loca la salsa de mongetes en el fons de la font.
posa sobre els ramells de romanesco.
Col·loca al costat les baldanes d’arròs i les baldanes de ceba i s’empolvora tot amb els pinyons torrats.

Consell:

Si introdueixes les Baldanes d’arròs i les baldanes de ceba en una cassola amb aigua calenta, és probable que es trenquin a causa del contrast de temperatures. Per evitar-ho, el millor serà posar-les a coure en una cassola amb aigua freda.
No t’oblidis de travessar les Baldanes d’arròs i les baldanes de ceba amb un escuradents.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!