Seleccionar pàgina

Saltejat de Bolets, Baldanes i Arròs

Saltejat de Bolets, Baldanes i Arròs

 

Recepta fàcil de Saltejat de Bolets, Baldanes i Arròs, una recepta sencilla, ràpida i lliure de gluten.

 

Ingredients (2 persones) de la recepta de Saltejat de Bolets, Baldanes i Arròs:

 

2 Baldanes de Ceba o Baldanes d’arroç (al gust)
1 Xoriçet
4 Xampinyons grans
1/2 Ceba
150 Grms. d’arròs

 

Elaboraciò de la recepta de Saltejat de Bolets, Baldanes i Arròs:.

 

Coem l’arròs i quan estigui a punt l’escorrem bé i l’apartem.

Rentem i tallem els xampinyons.

Pelem, rentem i tallem la ceba.

En una paella a foc mitjà posem un raig d’oli d’oliva, i fregim la ceba.

Quan aquest toveta sense arribar a daurar, afegim el xoriço a rodanxes.

Afegim els xampinyons i els daurem bé.

Ara és el moment de posar les baldanes i deixar que es vaigin fen, barregem tot bé.

Per últim posem l’arròs i barregem durant 5 minuts.

Empolvorem una mica de julivert i llest!

Ja tenim un plat diferent, exquisit, i original en un temps rècord.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!