Seleccionar pàgina

Samoses de Baldanes

Samoses de Baldanes

 

Ingredients

 

4 Baldanes d’Arròs
1 Poma verda
1 Ceba
Pinyons
Pasta tall
Mantega
Oli d’oliva verge extra
Sal

 

Elaboració:

 

Escalfar oli en una paella i ofegar la ceba fins que quedi transparent, afegir la carn de les Baldanes i sofregir dos minuts tot junt.
Seguidament incloure la poma, anteriorment tallada a daus molt petits, els pinyons i cuinar durant 2 minuts. Retirar del foc i deixar refredar una mica.
Preescalfar el forn a 180º, tallar la pasta fil en tires de 5 cm i pintar amb mantega fosa cadascuna de les tires utilitzant un pinzell. Posar en un extrem de cada tira una cullera de la barreja i doblegar en triangles fins a l’extrem oposat.
Enfornar fins que quedin daurades en uns 10 o 15 minuts aproximadament i llestes per menjar.
Decoració: es pot presentar uns fruits secs i alguna salsa al gust.
Observacions: les Baldanes és convenient treure-la de la nevera mitja hora abans de cuinar-la perquè es temperi.
Maridatge: un vi negre, fresc i jove és un gran acompanyament per a aquest aperitiu tan suggerent.

Recordeu que els receptes els podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust.

Això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!