Seleccionar pàgina

Souffle de Baldanes

Souffle de Baldanes

 

INGREDIENTS per a 4 persones:

 

200 Grm de Nata
4 Baldanes d’arròs
120 Grm de Rovells
170 Grm de Clares
100 Grm de Mantega
Sal

 

Elaboraciò:

 

Anem amb el pas a pas per fer aquest suflé de Baldanes.
1. Barregem la nata amb els rovells d’ou i amb les baldanes d’arròs a la qual haurem tret la pell. Afegim una mica de sal.
2. A continuació, semimontem les clares gairebé fins aconseguir el punt de neu.
3. Ara, ajuntem les dues mescles. És important fer-ho amb suavitat per evitar que se’ns baixin les clares i, després, no ens s’infli bé el suflé al forn.
4. Fonem al microones la mantega i untem unes flameres d’un sol ús per a facilitar que puguem treure del motllo bé. Afegim el farcit.
5. Amb el forn preescalfat a 180 graus, posem al forn durant uns 12 minuts fins que notem, en tocar, que el suflé està quallat. Un truc: si el toques i veus que s’enganxa la massa a les mans deixa-ho una mica més.
6. Finalment, desmotllem en un plat petit o en un altre recipient que tingueu a casa i li doni un toc original.
I l’últim pas, el millor de tots, gaudir d’aquest meravellós aperitiu calent amb gust de baldanes que us encantarà.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!