Seleccionar pàgina

Timbal de Baldanes i Faves

Timbal de Baldanes i Faves

 

Recepta fàcil de Timbal de Baldanes i Faves, un aperitiu perfecte per sorprendre els teus convidats. Una recepta fàcil i lliure de gluten

Quines ganes tenia d’agafar faves de l’hort del meu sogre, per fer aquesta recepta. Em sembla ideal per sopar, o com aperitiu. A més hem fet servir baldanes d’arròs.
increïble ia més sense gluten.

Per fer el timbal necessitem un motlle o un talla pastes rodó.

 

Ingredients per fer el Timbal de Baldanes i Faves:

 

2 Baldanes
200 gr de Faves
1/4 de Ceba
Sal
Pebre
2 Cullerades d’Oli del terreno
1 Tall de pernil Serrà.

 

Elaboraciò de la recepta de Timbal de Baldanes i Faves:.

 

Esmicolem les baldanes i fregim en una paella amb un raig d’oli d’oliva del terreno
En una altra paella, fregirem les faves amb la ceba finament tallada, fins que quedin toves.
Salpebrem les faves i apartem.
Posem el motlle al plat, primer posem les baldanes esmicolades i fregides.
Tot seguit les faves.
I coronem amb el pernil.

 

Recordeu que les receptes les podeu fer amb baldanes d’arròs o amb baldanes de ceba segons us vingui de gust

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!