Seleccionar pàgina

Xapata de Baldanes

Xapata de Baldanes

 

Recepta fàcil de Xapata de Baldanes, un bocata perfecte per sorprendre els teus convidats.

Un altre dia més, us portem una recepta increïble que esperem que us encanti, per que a qui no li agrada un bon entrepà de Baldanes a la brasa?.

Avui us portem un entrepà, però més elaborat del que és habitual i amb un sabor únic. Per a això, i com no podia ser d’una altra manera hem utilitzat les nostres Baldanes com a ingredient principal.

 

Ingredients de la recepta de Xapata de Baldanes:

 

4 panets xapata
6 Baldanes d’arròs – Podeu variar co
1 carrer
1 grapat de Nous
100 grams d’emmental ratllat

 

Elaboraciò de la recepta de Xapata de Baldanes:

 

Per començar, rostim les Baldanes a la barbacoa. Un cop cuinades, les esmicolem en un bol.
Ratllem una poma verda i trossegem les nous. Barregem tot en un bol: les Baldanes esmicolades, la poma ratllada, les nous i el formatge ratllat.
Obrim la xapates, els retirem la molla i les omplim amb la barreja anterior.

Tanquem la xapata i les torrem lleugerament a la barbacoa.
Ara només ens queda triar una beguda adequada per acompanyar la xapata i gaudir.

Què t’ha semblat la nostra recepta d’avui? Prova a realitzar-la a casa i explica’ns-ho!

T’animem a que segueixis molt atent a les nostres xarxes, molt aviat tornarem amb una nova recepta.

 

i això és tot, espero que us agradi, bon profit i millors baldanes !!